top of page

ANNA & RUBÉN'S HOUSE

SITE IV

PROMOTER: PRIVATE   ·  ARCHITECT: ERIC AZNAR SANS  ·  CONTRACTOR: PROMONTJUIC, SL   ·  BUDGET: 150,178,35€  ·  LOCATION: VILABLAREIX (SPAIN)  ·  STATUS: COMPLETED  ·  DATES: BASIC & EXECUTIVE PROJECT 2019. CONSTRUCTION 2020

Anna & Rubén are a young couple who stayed under need of getting their first house. These young guys had the desire to find an affordable tiny plot in a residencial area where to design a compacted paired house, adapted to the place, the urbanistic limitations and their necessities. Thus, an adapted two-storey cubicle appeared, chiseled with various setting backs mainly to generate the entrance and a front terrace with a clear predominance of the mass against the emptiness of the openings.

Inside, that house keeps rational, with a centered and half-opened staircase that organizes the several stances, reserving an opened space to let the daily live ocurs with a maximum connection to the little garden. Upstairs,  functional programme organizes the night-time rooms around the staircase and faced to the garden spaces. 

PREVIEW

noun_loading_1852300_edited.png

MORE PROJECT INFORMATION COMING SOON

bottom of page